Image

Masuri Anti - Covid 19

POLITICA NOASTRA:

Cream contextul ideal in care sa va bucurati de timp de calitate in locatia noastra, Pensiunea Miruna din Statiunea Climaterica Sambata de Sus, fiind zona sigura, fara cazuri de Coronavirus.

Pentru aceasta Pensiunea Miruna a dispus si implementat urmatoarele masuri de prevenire a infectarii cu Covid-19, aplicate personalului hotelier, spatiilor individuale si a celor de circulatie.

 

 1. Intreg personalul angajat este cazat in cadrul complexului Miruna timp de 2 luni, cu restrictii la contact minim interuman, instruit sa se spele pe maini si sa utilizeze dezinfectanti dupa fiecare interactiune.
 2. Zonele de primire si de cazare sunt generoase, impartite in 4 corpuri de cazare pentru a oferi oaspetilor distanta minima de siguranta intre persoane.
 3. Curatenia este exemplara si s-au implementat proceduri de dezinsectie cu materiale profesionale:

-in spatiile de cazare inaintea de sosire fiecarui nou oaspete.

-in spatiile publice termenul de interventie este la fiecare 30 minute, suprafetele  

 fiind dezinfectate dupa fiecare oaspete

 1. Igiena si fluxurile in blocul alimentar au reprezentata mereu prioritatea noastra, acum s-au dublat masurile de dezinfectie.
 2. Asiguram un stoc de alimente si materiale dezinfectate de minim 2 luni
 3. Serviciile oferite oaspetilor, de catre personal, vor fi rapide, eficiente, cu interactiune minima
 4. Pentru aplicarea Decretului Prezidential privind instruirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, publicat in Monitorul Oficial partea I,nr 212/16.03.2020 si a masurilor generale, valabile pe teritoriul national, pentru prevenirea raspandirii noului tip de Coronavirus, rezervarile pentru cazare, comenzile de Room Service sau de servire pe terasa se vor face telefonic, la receptia hotelului, meniurile fiind puse la dispozitie la Receptie.
 5. Servicii de spalatorie –dezinfectie si calcat haine sunt disponibile zilnic
 6. Toti oaspetii individuali sunt incurajati prin mesaje vizuale, sa utilizeze dupa spalarea pe maini, dezinfectanti pusi la dispozitie gratuit, la grupurile sanitare publice, in spatiile de circulatie.
 7. Toti oaspetii individuali, cat si toti angajatii sunt indemnati prin mesaje vizuale sa respecte recomandarile specifice OMS, ale Guvernului Romaniei, Ministerul Sanatatii si MAI.
 8. Toti managerii departamentelor operationale sunt instruiti si raspund de monotorizarea aplicarii permanente a masurilor de preventie implementate.
 9. Va rugam sa luati seama ca Pensiunea Miruna dispune de spatiu generos si poate asigura conditii de izolare.

 

Va multumim pentru intelegere si va incurajam sa va bucurati de timp de calitate in locatia noastra in conditii de maxima siguranta.